-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes169624 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes154435 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes27702 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes19286 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes19032 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
Featured posts
-
Feta and tomato cake with wild garlicRediscover savoury cake with this sunny version, featuring melting feta cheese, sun-dried tomatoes and a touch of...Read more
-
Spring salad of artichokes with horseradishPosted in: Recipes110 viewsDiscover this springtime recipe with seasonal vegetables, enhanced by a horseradish sauce that adds spice and pepper...Read more
-
Orange salad with marmaladePosted in: Recipes113 viewsDiscover how to prepare this cinnamon-twisted orange salad, with a touch of orange and lemon marmalade for even more...Read more
-
Pâte de curry VS curry en poudre : quelle différence320 viewsDécouvrez la subtilité d'une utilisation d'une épice en poudre ou en version condiment pour sublimer au mieux vos...Read more
-
L’ail des Ours, un aromate parfumé5241 viewsCette plante à bulbe aromatique au nom si particulier, pendant très longtemps méconnue du grand public, connait une...Read more
Tartine de fromage frais et pointe de crème de chèvre
Pour 4 personnes
Ingrédients :
- Baguette de pain artisanal
- 150 g de fromage frais (type Philadelphia ou équivalent)
- 50 g de Crème de Chèvre Tomates et Herbes de Provence Albert Ménès
- Quelques brins de ciboulette Albert Ménès
- Huile d'olive extra vierge
- Sel et poivre du moulin,
- Radis roses pour la garniture (facultatif)
- Feuilles de roquette ou de jeunes pousses pour la décoration
Préparation :
Préchauffez le four à 180°C. Coupez la baguette en tranches. Placez les tranches sur une plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé et badigeonnez légèrement d'huile d'olive. Toastez au four pendant 5 à 10 minutes jusqu'à dorure. Laissez refroidir.
Dans un bol, combinez le fromage frais avec 50 g de Crème de Chèvre Tomates et Herbes de Provence Albert Ménès jusqu'à obtenir une mixture homogène. Incorporez la ciboulette ciselée pour une note fraîche.
Étalez généreusement le mélange sur les tranches de pain. Chaque tranche doit être bien couverte pour maximiser la saveur.
Ajoutez des tranches de radis roses sur chaque tartine pour un contraste croquant et visuellement attrayant. Garnissez de feuilles de roquette ou de jeunes pousses pour une présentation élégante.
Astuce du chef : Juste avant de servir, arrosez d'un léger filet d'huile d'olive extra vierge pour rehausser les saveurs de la tartine.
Related products
-
Goat Cheese and Tomato cream with Herbs of Provence
Price: €4.90 -
Chives
Price: €5.90 -
Eco-refill Chives
Price: €12.50
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20218172 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20175978 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20179381 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
11676 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20174349 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20174973 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more -
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20174285 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more -
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20173591 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more -
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20173406 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more -
Amuse Bouche d'Oboles à l'Emmental, crème montée infusée au lard et oeuf de caille
Posted in: Recipes20/06/20173125 viewsJulien, du service export chez Albert Ménès, vous propose sa recette d'amuse bouche d'ObolesRead more