-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!02/05/2021Posted in: Recipes296831 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more -
Poulet basquaise : the real traditional recipe28/02/2023Posted in: Recipes185521 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more -
Tunisian Chakchouka18/10/2022Posted in: Recipes36527 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more -
La piperade03/08/2023Posted in: Recipes26919 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more -
Tunisian couscous from the sea18/10/2022Posted in: Recipes26414 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Poule au pot : la recette traditionnelle de grand-mèreGoûtez à la tendresse de cette recette de grand-mère mijotée pendant plusieurs heures.Read more -
Petit guide : Quels ingrédients pour une bonne raclette ?15/09/2025245 viewsPlat typique des régions montagneuses, la raclette est devenue un repas d’hiver par excellence au fil des années. La...Read more -
-
Lemon, poppy seed and blueberry cake05/08/2025Posted in: Recipes761 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more -
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbs04/08/2025Posted in: Recipes828 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
Gougères fourrées au fromage
En entrée ou à l’apéritif, ces délicieuses gougères au fromage, fourrées à la crème de champignons régaleront tous vos amis.
Pour 6 personnes
Préparation : 30 min
Cuisson : 35 min
Ingrédients :
- Pour la pâte:
- 4 œufs
- 150 g de farine
- 150 g de comté râpé
- 75 g de beurre doux
- 25 cl d’eau
- 1 c.à.c. de persaillotte Albert Ménès
- Poivre
- Pour la garniture:
- 50 g de fromage frais
- 1 pot de crème de de champignons forestière au parmesan Albert Ménès
- 1 c.à.c. de persaillotte Albert Ménès
Préparation :
- Pour la pâte:
- Préchauffez votre four à 210°C (thermostat 7).
- Dans une casserole, faites fondre, à feu doux, le beurre avec l’eau jusqu’à ébullition.
- Ensuite ajoutez la farine et mélangez rapidement, pendant 1 min afin d’éviter les grumeaux.
- Retirez la casserole du feu et ajoutez les œufs progressivement en mélangeant.
- Ajoutez le comté, la persaillotte et le poivre, et mélangez jusqu’à former une pâte.
- Ensuite, sur une plaque, formez des petites boules de pâte, et enfournez 25 min.
- Pour la garniture:
- Pendant ce temps, dans un saladier, mélangez le fromage frais, la crème de champignons et la persaillotte.
- Mettez, ensuite le mélange dans une poche à douille.
- Une fois les choux cuits et tièdes, faites une incision sous les choux et fourrez-les.
Il ne vous reste plus qu'à déguster.
Astuce : Si vous n’avez pas de poche à douille, vous pouvez couper les gougères en deux, à l’horizontal et remplir les choux à l’aide d’une cuillère.
Related products
-
Persaillotte - Unique Aromatic Herb Blend
Price: €5.20The Persaillotte, one of the Maison's iconic creations. -
Woodland Spread with Parmesan
Price: €4.90 -
PGI Black Kampot Peppercorns - Pepper Mill
Price: €12.80
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219739 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177787 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201712215 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14839 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20175799 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20176290 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more










