-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes238292 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes176027 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes34262 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes24511 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes23950 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes124 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes134 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes737 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat1638 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Sauce Salsa maison
Départ pour l'Amérique latine ! Découvrez notre recette mexicaine de salsa maison composéesde légumes, le tout assaisonnés d'épices Albert Ménès. Une sauce idéale pour donner une note festive à vos apéritifs !
Pour 4 personnes environ
Préparation: 10min
Cuisson: 10min
Ingrédients
2 poivrons ( 1 rouge et 1 vert )
1 petit piment vert
1 gros oignon blanc
1 cuillère à soupe d’ail semoule Albert Ménès
5 tomates bien mûres
1 cuillère à soupe de concentré de tomates
2 cuillères à soupe d’huile d’olive
2 cuillères à soupe d’eau
1 cuillère à soupe de fines herbes Albert Ménès
2 cuillères à soupe de mélange mexicain Albert Ménès
1 cuillère à café de paprika doux précieux Albert Ménès
1 cuillère à café de cumin Albert Ménès
1 cuillère à café de sucre
Sel, poivre
[produit id='293'][produit id='583'][produit id='321']
Préparation
Épluchez et émincez finement l'oignon. Lavez les poivrons et le piment, les épépiner puis les coupez en petits morceaux.
Pelez les tomates et les coupez en dés.
Faites chauffer l’huile d’olive dans une poêle, y ajouter les oignons et l’ail semoule. Faites revenir le tout jusqu’à ce que l’oignon devienne translucide.
Baissez le feu et y ajouter : les poivrons, les tomates, le piment et le sucre. Incorporez ensuite le concentré de tomates avec les deux cuillères à soupe d’eau.
Laissez mijoter le tout pendant environ 10 minutes jusqu’à obtention d’une texture assez épaisse en remuant régulièrement.
Ajoutez les épices, poivrez, salez à votre convenance.
Laissez la préparation refroidir. Dégustez avec des tortillas ou en sauce dans des tacos.
Related products
-
Fine Herbs
Price: €4.40 -
Cumin Seeds
Price: €4.90 -
Mexican Mix
Price: €3.70
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219191 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20173294 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173469 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177117 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711169 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
13654 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more