-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes293178 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes184729 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes36192 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
La piperadePosted in: Recipes26377 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes26042 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes571 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes642 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes1129 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat2104 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Lieu jaune de ligne, crème de haricot coco
Ce plat a été délicieusement élaborépar un chef afin demettre en lumière notrepoivre blanc . Discret, il s'utilise auquotidien, et estidéal pour vos plats de poissons et de légumes.
Pour6 personnes
Difficulté :Moyenne
Préparation : 45 min
Cuisson: 1h
Trempage : 24 h
Ingrédients
1 c. à s de poivre blanc Albert Ménès
|
[produit id='582'][produit id='349']
Préparation
La veille, mettre à tremper les haricots cocos de Paimpol dans un grand volume d’eau.
Le jour même, préchauffer le four à 120 °C.Eplucher l’oignon et la gousse d’ail. Emincer l’oignon, couper la gousse d’ail en deux et la dégermer. Egoutter les haricots cocos de Paimpol.
Dans une grande casserole, faire suer pendant 5 minutes dans l’huile d’olive et à feu moyen l’oignon et la gousse d’ail. Ajouter les haricots secs, la feuille de laurier Albert Ménès puis recouvrir d’eau à hauteur. Laisser mijoter avec un couvercle durant 1 heure.
Une fois la cuisson terminée, retirer le laurier et verser le tout dans un blender, additionné d’une pincée de sel et du poivre blanc en grains. Mixer à grande vitesse durant 5 minutes.Placer vos pavés de lieu dans un plat recouvert d’une feuille de papier sulfurisé et mettre à cuire 5 minutes au four.
Dans une assiette creuse, dresser une louche de crème de haricots coco, placer délicatement par-dessus le lieu et finir en râpant quelques zestes de citron jaune et vert.
Astuce de chef: choisissez un poisson frais de saison en privilégiant l’origine et la qualité et utilisez des zestes de citron Albert Ménès si vous n'avez pas de citron frais
Le plus du poivre blanc en grain dans cette recette: sa robe blanche permet de se fondre sur la belle couleur acre du poisson
[gallery link="none" columns="1" size="large" ids="4073"]
Related products
-
Ground White Pepper
Price: €7.95 -
Bay Leaves
Price: €2.70
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219533 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20173433 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173725 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177577 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711884 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14359 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more