-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes243538 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes177245 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes34532 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes24711 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes24226 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes202 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes224 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes800 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat1701 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Chaï Latte - by Elodie's Bakery
Qui est@Elodie_s_bakery ?✨❤
Ayant reçu très jeune la passion de la cuisine, Elodie s'est très vite tournée vers les cuisines anglo-saxonne. Elle a toujours été curieuse des cultures gastronomiquesoutre-Manche et outre-Atlantique. Pionnère dans ce domaine en France, elle est heureuse de découvrir et faire découvrirla multitude de desserts et de plats qui peuvent être réalisés et plutôt aisément. Elle estime en effet l'approche de la gastronomieanglo-saxonnerelativement simple et gourmande. Une discipline à la portée de tous...
Son blog a donc pour vocation le partage ! Elle nous propose une recette de chai créée avec le mélange curcuma latte d'Albert Ménès
Ingrédients
25 cl d'eau
12,5 clde lait d'amande + 6 cl pour la mousse de lait
1 c. à c. de mélange curcuma Latte Albert Ménès
2 capsules de cardamome Albert Ménès
1 c. à s.de miel liquide
[produit id='829'][produit id='849'][produit id='313']
Préparation
Dans une casserole, sur feu vif, amener l’eau à ébullition, plonger les sachets de thé dedans puis laisser infuser, à petit bouillon, pendant 3 minutes.
Retirer les sachets de thé, puis ajouter les épices, les capsules de cardamome et le miel. Laisser ensuite les arômes se développer pendant 2 minutes sur feu doux. Retirer la cardamome.
Pendant ce temps, dans une casserole, faire chauffer le lait d’amande jusque petit bouillon puis retirer du feu.
Verser le thé dans chaque verre, puis, immédiatement, verser le lait chaud.
Pour le topping au lait : verser un peu de lait chaud dans un pot de confiture bien fermé, secouer le lait pendant 30 secondes, on obtient alors une mousse de lait. Déposer cette dernière sur le dessus des chai tea latte.
Recette et photo Élodie Leneveu pour Elodie’s Bakery/Albert Ménès
Retrouvez Elodie et tout son univers créatif sur son blog culinaire parici
Related products
-
Green Cardamom
Price: €6.55 -
Turmeric Latte Mix
Price: €4.90
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219236 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177183 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711293 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
13754 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20175321 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20175867 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more