-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!02/05/2021Posted in: Recipes296823 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more -
Poulet basquaise : the real traditional recipe28/02/2023Posted in: Recipes185516 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more -
Tunisian Chakchouka18/10/2022Posted in: Recipes36525 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more -
La piperade03/08/2023Posted in: Recipes26916 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more -
Tunisian couscous from the sea18/10/2022Posted in: Recipes26410 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Poule au pot : la recette traditionnelle de grand-mèreGoûtez à la tendresse de cette recette de grand-mère mijotée pendant plusieurs heures.Read more -
Petit guide : Quels ingrédients pour une bonne raclette ?15/09/2025242 viewsPlat typique des régions montagneuses, la raclette est devenue un repas d’hiver par excellence au fil des années. La...Read more -
-
Lemon, poppy seed and blueberry cake05/08/2025Posted in: Recipes760 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more -
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbs04/08/2025Posted in: Recipes826 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
Boulettes de quinoa à l'indienne
Ingrédients :
- 40g de quinoa
- 100g de carottes
- 50g de chou- fleur
- 1 œuf
- 1 oignon jaune
- 50g de courgette
- 20g de maïzeana
- 1 c.à.c de curry Albert Ménès
- 1 dose de safran en poudre Albert Ménès
- 2 c.à.s d'huile d'olive
- 1 pincée de piment deayenne Albert Ménès
- sel et poivre
Préparation
- Commencez par faire cuire le quinoa dans une casserole dans deux fois son volume d’eau pendant environ 15 minutes.
- Égouttez puis réservez
- Dans une poêle, faites chauffer l'huile et ajoutez-y les légumes râpés pour les faire revenir pendant 10 minutes à feu moyen.
- Ajoutez le quinoa, l’œuf, la Maïzena, le curry, le safran, le piment, le sel et le poivre. Mélangez.
- Formez manuellement des boulettes de la taille d’un œuf.
- Chauffez le reste de l’huile et faites revenir délicatement les boulettes pendant environ 7 minutes ou jusqu’à ce qu’elles soient bien dorées.
- Dégustez les chaudes
Vous pouvez accompagner vos boulettes d'un riz safrané pour encore plus de voyage à travers les saveurs.
Related products
-
Saffron Powder - 3 measures of 0.1 g
Price: €5.50 -
Mild Curry Powder
Price: €4.85 -
Ground Cayenne Pepper
Price: €3.90
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219737 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177787 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201712212 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14835 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20175799 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20176289 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more










