We deliver anywhere in Europe
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes12709 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes10108 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes8552 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
PILAU MASALA RICE - EAST AFRICAPosted in: Recipes8255 viewsPILAU MASALA RICE - EAST AFRICARead more
Featured posts
-
Barbecue d'été : nos indispensables et idées recettesRetrouvez tous nos conseils pour un barbecue riche en saveurs sous le soleil d'été.Read more
-
Limonade gingembre et cardamomePosted in: Drinks287 viewsPlongez dans l’été avec notre limonade rafraîchissante au gingembre moulu et à la cardamome. Un équilibre parfait...Read more
-
Soupe froide de courgettes324 viewsUne fraîcheur estivale rehaussée par l'huile d'olive, le vinaigre balsamique et le basilic, pour une expérience...Read more
-
Curry: everything you need to know about its origin and usePosted in: News663 viewsThe history of curry, its origins and its use in cooking: come and find out all you need to know about curry.Read more
-
Churros à la cannellePosted in: Recipes311 viewsGoûter ces churros croustillants et savoureux, pour un moment de pure gourmandise.Read more
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Le Mille-feuille aux oboles de Lucerne,maquereau et grenade
Pour 4 personnes -Difficulté :Facile Préparation : 20 min
Ingrédients
24 biscuits oboles de Lucerne Albert Mènes 1/2 grenade 1/2 citron vert 3 brins de coriandre 10 g de fromage frais 400 g de filets de maquereau en boîte 2 c. à soupe d'huile de sésame 1 c. à café de coriandre, cumin et piment mélangés Gros sel et poivre [produit id='137'][produit id='138'][produit id='136'][produit id='198']
Préparation
1. Retirer la peau et les arêtes des filets de maquereau. Couper la chair en petits dés réguliers. Rincer et effeuiller la coriandre. Récupérer les graines de la grenade.
2. Dans un saladier, mélanger le maquereau, 2 cuillerées à soupe de grenade, les épices, le jus de citron, l'huile de sésame, du sel et du poivre.
3. Monter les mille-feuilles en alternant 2 couches de préparation au maquereauet 3 couches de 2 biscuits collés ensemble par une pointe de fromage. Décorer de quelques graines de grenade et servir sans attendre...
Related products
-
Lucerne Obole Biscuits with Caraway Seeds
Price: €5.95 -
Lucerne Obole Biscuits with Emmental
Price: €5.95
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20214579 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20172214 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20172199 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20173916 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20175606 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
6962 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20172810 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20173383 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more -
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20172979 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more -
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20172433 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more