-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes243539 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes177245 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes34532 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes24711 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes24226 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes202 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes224 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes800 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat1701 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Gingerbread Coffee Latte Maison
Vous avez un faible pour leGingerbread Coffee Latte, cette boisson régressive que vous achetez dans vosStarbucks ? Il est temps de se pencher sur sa préparation maison !@elodiesbakerynous propose de la préparer à partir de nos épices d'hiver et crème fouettée maison ... Vous êtes prêts ?
Ingrédients pour2 tasses
Pour le sirop d'épices :
25 cl d'eau
150 g de sucre
1 c. à café de gingembre moulue Albert Ménès
1/2 c. à café de cannelle moulue Albert Ménès
1 clou de girofle Albert Ménès
Pour la boisson :
10 cl de café corsé
18 cl de lait
8 cl de sirop de gingembre
15 cl de crème entière liquide
[produit id='326'][produit id='312'][produit id='311'][produit id='317']
Préparation
Le sirop :
Dans une casserole, faites bouillir le sucre, l'eau et les épices, puis faites cuire 10 minutes à feu doux en remuant de temps en temps. Réservez-le dans une bouteille bien hermétique (car vous en aurez un peu plus que nécessaire).
La boisson :
Réalisez la chantilly en battant au batteur électrique (au robot c'est encore mieux), rapidement, la crème entière liquide qui doit être bien froide. Pour qu'elle saisisse bien, déposez un lit de glaçons dans un saladier et posez dessus le saladier où se trouve la crème, l'action sera bénéfique ! Réservez la crème au frais.
Faites chauffer le lait et réalisez le café.Dans des tasses, répartissez à parts égales le café et le sirop d'épices, ajoutez le lait puis complétez avec de la crème fouettée, une petite figurine en pain d'épices et un peu d'épices saupoudrées.
Related products
-
Cinnamon Sticks
Price: €4.90 -
Ground Cinnamon
Price: €3.90 -
Cloves
Price: €6.80 -
Ground Ginger
Price: €4.40
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219236 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177183 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711293 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
13754 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20175321 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20175867 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more