-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes295959 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes185080 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes36282 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
La piperadePosted in: Recipes26671 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes26157 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Petit guide : Quels ingrédients pour une bonne raclette ?Plat typique des régions montagneuses, la raclette est devenue un repas d’hiver par excellence au fil des années. La...Read more
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes590 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes662 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes1149 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
Curry Veggie
Envie d’un plat réconfortant ? Alors on craque pour ce curry végétarien au curcuma. Une recette idéale pour le déjeuner ou le dîner à partir de légumes de saison et de lait de coco, le tout relevé avec style et bon goût grâce au délice de curcuma Albert Ménès.
Pour6 personnes
Temps de préparation: 5 min
Temps de cuisson:30 min
Ingrédients:
700 g de légumes de saison
40 cl de lait de coco
1 à 2 oignons
2 c. à s. de délice de curcuma Albert Ménès
½ bouquet de persil plat ou de coriandre
Huile d’olive
Sel et poivre
[produit id='830'][produit id='288'][produit id='296'][produit id='851']
Préparation :
Rincez, épluchez et coupez d'abord les légumes en petits cubes d’environ 3 cm. Blanchissez-les dans de l’eau bouillante salée durant 5 minutes. Égouttez puis réservez environ 15 cl d’eau de cuisson.
Épluchez puis émincez finement l’oignon. Dans une grande poêle à bords hauts faites d'abord revenir le mélange d’épices dans 3 cuillères à soupe d’huile d’olive. Ajoutez ensuite l’oignon et laissez dorer 5 minutes à feu doux.
Ajoutez ensuite les 15 cl d’eau de cuisson et les légumes pré-cuits. Mélangez délicatement, couvrez puis laissez mijoter 5 minutes. Ajoutez enfin le lait de coco, couvrez à nouveau et laissez mijoter 5 minutes de plus.
Rectifiez l’assaisonnement, parsemez de feuilles de persil ou de coriandre et servez enfin accompagné d’un beau riz.
Related products
-
Parsley
Price: €4.80 -
Coriander Leaves
Price: €3.80
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219551 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
On vous embarque dans notre conserverie bretonne !
Posted in: Meetings06/04/20173445 viewsDécouvrez le savoir-faire centenaire de nos sardinièresRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173732 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177597 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711920 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14400 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more