We deliver anywhere in Europe
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
A tasty mix of spices and maple syrup of Quebec origin.
-
-
Texte
-
Texte 2
Find your favourite spices in a bag. A selection of products from all over the world.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Discover our perfect blend to make Gravlax salmon recipe in just a few steps.
-
-
Texte 2
Cultivated in Cambodia, this exceptional pepper has floral and fruity aromas.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Discover our range of sweet biscuits to accompany your gourmet breaks.
-
-
Texte 2
Discover our selection of anti-waste products at preferential prices (-34%)
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
A tasty mix of spices and maple syrup of Quebec origin.
-
-
Texte
-
Texte 2
Find your favourite spices in a bag. A selection of products from all over the world.
-
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Discover our perfect blend to make Gravlax salmon recipe in just a few steps.
-
-
Texte 2
Cultivated in Cambodia, this exceptional pepper has floral and fruity aromas.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Discover our range of sweet biscuits to accompany your gourmet breaks.
-
-
Texte 2
Discover our selection of anti-waste products at preferential prices (-34%)
-
- Jams and Honeys
- Gifts
- House
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recette
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes7554 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
PILAU MASALA RICE - EAST AFRICAPosted in: Recipes6369 viewsPILAU MASALA RICE - EAST AFRICARead more
Featured posts
-
Moelleux Chocolat-Cannelle au Cœur CoulantSimple, rapide et délicieux, c'est le dessert idéal pour un moment convivial.Read more
-
Conchiglioni farcis à l’ail fuméPosted in: Recipes171 viewsSavourez notre recette de conchiglioni farcis, subtilement rehaussés par les saveurs de l'ail fumé.Read more
-
Poulet pané à l’Ail et PimentPosted in: Recipes130 viewsDégustez un poulet pané croustillant aux notes pimentées grâce à notre mélange ail et piment pour un repas rapide et...Read more
-
Filet mignon de porc à la moutardePosted in: Recipes146 viewsGoûtez à notre recette de filet mignon à la moutarde, accompagné d'une savoureuse purée FloralineRead more
-
Les herbes aromatique : le top 10 selon Albert Ménès245 viewsDécouvrez notre top 10 des herbes aromatiques, un voyage à travers les saveurs et les arômes qui enrichiront vos...Read more
Chou-fleur aux lentilles et au safran
Ingrédients
2 petites têtes chou-fleur
|
[produit id='611'][produit id='610']
Préparation
Découpez les deux têtes de chou-fleur en petits bouquets et hachez l'oignon. Retirez les graines du piment puis taillez-le finement.
Dans une casserole, faites chauffer de l'huile puis ajoutez l'oignon. Une fois celui-ci bien doré, ajoutez le chou-fleur et faites-le cuire durant une minute. Ajoutez le safran Albert Ménès et le demi cube de bouillon. Remuez délicatement.
Versez le lait de coco et l'eau dans la préparation et faites cuire le tout environ 5 minutes. Ajoutez enfin les lentilles non cuites, la pâte de tomate et faites cuire à couvert pendant environ 8 minutes ou jusqu'à ce que les lentilles soient tendres. Assaisonnez de sel et de poivre.
Related products
-
Saffron Powder - 3 measures of 0.1 g
Price: €5.60 -
Saffron Filaments - 2 measures of 0.2 g
Price: €7.55
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20214029 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more
-
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20171850 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more
-
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20173234 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more
-
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/20174534 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more
-
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
5393 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more
-
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20172342 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more
-
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20172808 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more
-
Oyster, Black Garlic, and Frosted Grapefruit
Posted in: Recipes31/05/20172498 viewsOyster, Black Garlic, and Frosted GrapefruitRead more
-
Cuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noir
Posted in: Recipes30/05/20172014 viewsCuisse de canard croustillante en salade, vinaigrette d'ail noirRead more
-
Ils parlent de nous : la recette de Marmiton
Posted in: Recipes10/05/20171943 viewsDécouvrez le délicieux Mille-feuille de maquereau et grenade de Marmiton, utilisant nos oboles de Lucerne !Read more