-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes241399 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes176775 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes34423 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes24647 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes24129 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes171 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes186 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes776 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat1677 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Le brownie épicé au chocolat Ann's cookies
Ann's Cookies, vous connaissez ? Nous avons été conquis par cette Maison artisanale proposant descookies traditionnels et d'exception. Repérés à La GrandeEpicerie de Paris, nous avons décidé d'associer nosmarques respectives,partageant des valeurs similaires qui nous sont chères !
Cette année, à l'occasion de la Saint Valentin, Ann's Cookies et Albert Ménès vous proposent un cookie épicé, préparé soigneusement à partir de produits d'exception.
Et pour ravir les plusgourmands, Ann's Cookies nous livre sa recette authentique de brownie épicé au chocolat : notes fondantes de chocolat, tendresse du brownie et sensations relevées des épices, tout est réuni pour préparer le dessert idéal à l'élu de votre cœur.
Pourun brownie de 12 parts
Difficulté :Facile
Préparation :35 min
Cuisson:20 min
Repos avant démoulage : 1h
Ingrédients
120 g de brisures de Noix de Pécan Albert Ménès |
[produit id='266'][produit id='329'][produit id='536']
Préparation
[gallery columns="1" size="large" ids="3845"]
Faire fondre lentement au bain-marie le chocolat et le beurre.
Pendant ce temps, préchauffer le four à 180°C.
Préparer le moule à gâteau : déposer quelques pointes de beurre froid sur le fond du moule pour faire tenir le papier sulfurisé.
Mélanger la farine avec le cacao et les épices. Casser les œufs et les mettre dans le bol du robot ou dans un saladier si on utilise un fouet électrique.
Quand le mélange beurre-chocolat est tiède, fouetter les œufs et le sucre jusqu'à ce que le mélange blanchisse. Verser le mélange beurre-chocolat dans le bol et fouetter tout de suite. Ajouter les brisures de noix de Pécan et mélanger. Ajouter le mélange farine-cacao-épices et fouetter brièvement. Verser la préparation aussitôt dans le moule et faire cuire 15 à 20 minutes selon le four, sur chaleur tournante.
Attendre au moins une heure avant de démouler le gâteau.
*Retrouvez tous les produits Albert Ménès et Ann's Cookies à La Grande Epicerie de Pariset sur leurs eshops respectifs :
Related product
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219213 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173488 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Frichti x Albert Ménès
Posted in: Meetings12/04/20173069 viewsSuivez l'opération spéciale Bretagne de Frichti et retrouvez nos sardines à l'ancienne dans leur séléction gourmandeRead more -
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172585 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177158 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711224 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more