-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Notre partenaire
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes291233 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes184515 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes36156 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
La piperadePosted in: Recipes26254 viewsLaissez vous transporter sur les terres basques en testant la recette de la piperade.Read more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes25966 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
-
Lemon, poppy seed and blueberry cakePosted in: Recipes563 viewsA moist, fruity and tangy cake: try our recipe for lemon and blueberry jam cake. A real treat!Read more
-
Mustard crackers with Comté cheese and Provence herbsPosted in: Recipes636 viewsThe perfect quick recipe for your aperitifs: mustard crackers. Ready in 25 minutes, this recipe will be a hit.Read more
-
Lebanese-style green beansPosted in: Recipes1116 viewsA classic of Levantine cuisine, Lebanese-style green beans appeal for their intense flavour and freshness. Served hot...Read more
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un plat2095 viewsDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
Frites de Patates Douces
Qui ose dire qu’il n’aime pas les frites? Voici une version automnale à l'occasion de Thanksgiving, toute douce, simple et originale qui ravira les papilles des petits et grands enfants!
Pour 6 personnes
Préparation: 15 min
Cuisson: 45 min
Ingrédients
4 patates douces
2 cuillères à soupe d’huile d’olive
Paprika Fumé au Bois de Chêne Albert Ménès
ThymI.G.P Albert Ménès
Ail Semoule Albert Ménès
Sel Rose de l'HimalayaAlbert Ménès
[produit id='567'][produit id='800'][produit id='303'][produit id='392']
Préparation
Préchauffez tout d’abord votre four au thermostat 7; 200°C.
Lavez ensuite les patates douces, épluchez-les puis coupez les en frites rustiques.
Par ailleurs, mélangez le thym, l’huile d’olive et le paprika dans un grand bol.
Puis faites mariner les frites dans la préparation.
Enfin, étalez vos frites sur la plaque du four et salez le tout.
Pour finir, enfournez les frites puis laissez cuire 45 minutes en veillant à les retourner à la mi-cuisson.
Nous vous recommandons enfin de déguster ces frites pour accompagner de la viande rouge. Cuisinez-les également à l’occasion d’un apéritif dînatoire : disposez-les dans un joli saladier, puis faites-les tremper dans notre sauce ketchup Albert Ménès.
Related products
-
Garlic Granules
Price: €10.50 -
Himalayan Pink Salt
Price: €5.90 -
Oak Wood Smoked Paprika
Price: €4.95 -
French PGI Thyme
Price: €4.25
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20219527 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20177567 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201711862 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more -
LEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATER
14343 viewsLEMON, HONEY AND CINNAMON DETOX WATERRead more -
Tiramisu with apple and salted butter caramel
Posted in: Recipes04/05/20175616 viewsTiramisu with apple and salted butter caramelRead more -
Poached egg in wine sauce, smoked eel and black garlic
Posted in: Recipes30/05/20176114 viewsThe recipe for poached egg in red wine sauce, smoked eel, and black garlic.Read more