-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Contact us
-
MenuBack
-
SPICES IN A BAG
-
-
Our spices in a bag
-
Our spices in a bag
-
-
-
Texte 2
Add a touch of the Mediterranean with this blend, ideal as a sauce or at the end of cooking.
-
-
Texte 2
More than 50 large-format products in an economical and practical kraft bag.
-
Spices
-
-
-
Catégories
-
-
-
Texte 2
Une alliance parfaite entre l'ail et le piment qui donnera vie à vos plats avec une intensité envoûtante.
-
-
salts
Our exceptional Albert Ménès salts are real little jewels with bright colours and original flavours.
-
-
Deli
-
-
-
-
Texte 2
Let yourself be tempted by our quality seafood, carefully selected for you.
-
-
Texte 2
A real alternative to traditional spices, these accompaniments will enhance the flavour of your favourite dishes.
-
- Jams and Honeys
- Gifts
-
House
-
-
Categories 1
-
Categories 1
-
-
-
Texte 2
Since 1921, Albert Ménès has been pursuing the beautiful adventure of taste with greed and generosity.
- Our recipes
- Contact us
Découvrez toutes nos recettes
Search in blog
Blog categories
Popular posts
-
North African Couscous recipe: the real traditional quick and easy recipe!Posted in: Recipes199383 viewsThe real recipe for North African couscous An easy-to-make recipe that's impossible to beat!Read more
-
Poulet basquaise : the real traditional recipePosted in: Recipes163588 viewsBasque chicken: a traditional and easy recipe with the flavours of the South-WestRead more
-
Tunisian ChakchoukaPosted in: Recipes30500 viewsTunisian chakchouka with eggsRead more
-
Fattoush Salad & Sumac VinaigrettePosted in: Recipes21357 viewsFattoush Salad & Sumac VinaigretteRead more
-
Tunisian couscous from the seaPosted in: Recipes21309 viewsTunisian white fish couscous with smoked organic Provence pepper harissa.Read more
Featured posts
-
Trop salé, trop pimenté, trop fade : nos astuces pour rattraper un platDécouvrez dans cet article toutes nos astuces et idées pour rattraper et sublimer vos plats. Ne vous en faites pas,...Read more
-
Feta and tomato cake with wild garlicPosted in: Recipes787 viewsRediscover savoury cake with this sunny version, featuring melting feta cheese, sun-dried tomatoes and a touch of...Read more
-
Spring salad of artichokes with horseradishPosted in: Recipes532 viewsDiscover this springtime recipe with seasonal vegetables, enhanced by a horseradish sauce that adds spice and pepper...Read more
-
Orange salad with marmaladePosted in: Recipes602 viewsDiscover how to prepare this cinnamon-twisted orange salad, with a touch of orange and lemon marmalade for even more...Read more
-
Pâte de curry VS curry en poudre : quelle différence949 viewsDécouvrez la subtilité d'une utilisation d'une épice en poudre ou en version condiment pour sublimer au mieux vos...Read more
Steak sandwich au poivre gris de Belém
Le sandwich est depuis quelques années à son apogée. Alors un sandwich, oui, mais avec des produits de qualité ! Albert Ménès vouspropose une recette de sandwich de chef,composé de boeuf, roquette, parmesan, et délicieusementassaisonnée de poivre gris de Belém.
Le poivre gris de Belém a un nez simple et discret, avec des arômes citronnés et légèrement boisés. Il dégage en bouche des arômes discrets de coriandre, un piquant et une chaleur généreuse. Moulu, il sera le compagnon idéal des nomades avisés ...
Pour 6 personnes
Difficulté: Facile
Préparation: 20 min
Cuisson: 5 min
Repos : 2 min
Ingrédients
1 c. à soupe de poivre gris de Belém Albert Ménès |
[produit id='582'][produit id='346'][produit id='348'][produit id='349']
Préparation
Laver la roquette. Casser et décortiquer les noix. Réaliser de fins copeaux de parmesan à l’aide d’un économe.
Saler les deux faces des steaks puis les saisir avec le beurre à feu vif environ 3 minutes de chaque côté. Après cuisson, poivrer avec le poivre gris de Belém, les laisser reposer 2 minutes avant de les tailler finement.
Prélever le jus de viande restant sur votre planche et le mélanger au pot de moutarde verte Albert Ménès.Trancher vos baguettes en deux puis réaliser une ouverture afin d’en faire un sandwich.Garnir chacune d’elle de moutarde verte, de fines tranches de steak, de roquette, de copeaux de parmesan et de cerneaux de noix.
Astuce de chef: remplacer les steaks de bœuf par les restes de rôti de la veille
[gallery columns="1" size="large" ids="4220"]
© photos :Lukam - Aji Studio
Related products
-
Ground Black Pepper
Price: €5.50 -
Cracked Black Pepper
Price: €6.10 -
Ground White Pepper
Price: €7.95 -
Belem Ground Grey Pepper
Price: €5.20
Related posts
-
Christmas shortbread - the real Swedish recipe
Posted in: Recipes21/12/20218544 viewsChristmas shortbread - the real Swedish recipeRead more -
Notre escapade bretonne...
Posted in: News04/05/20173152 viewsUne sélection pour les gastronomes amateurs d’iode et d’émotionRead more -
Frichti x Albert Ménès
Posted in: Meetings12/04/20172871 viewsSuivez l'opération spéciale Bretagne de Frichti et retrouvez nos sardines à l'ancienne dans leur séléction gourmandeRead more -
Albert Ménès participe au Grand prix Cuisine Actuelle 2017
Posted in: Meetings18/04/20172369 viewsRendez-vous le 9 octobre 2017 pour le résultat des lauréats !Read more -
Croque Jeune Homme with black garlic, or how to revisit a great classic
Posted in: Recipes31/05/20176447 viewsDiscover our Young Man’s croque with black garlic confitRead more -
CHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFIT
Posted in: Recipes21/04/201710144 viewsCHICKEN TAGINE WITH LEMON CONFITRead more